Salda Bisiklet Festivali 30 – 31 Ağustos 1-2 Eylül 2018

TÜM BİSİKLET VE DOĞA DOSTLARI

SALDA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR

Bisikletlerimizle Salda Gölünün turkuaz renginin maviyle çizdiği, yeşil çam ağaçlarıyla çevrelediği diyarda ,3 gün sürecek maceraya hazır mısınız?

Göller Bölgesi’nin nazar boncuğu Salda Gölü’nün ve berrak sularında serinlemek, teke kültürünün tarihi içerisinde yolculuk yapmaya ne dersiniz.

Burdur Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen Salda Gölü Bisiklet Festivali 30 Ağustos Perşembe günü başlayacak 2 Eylül Pazar günü bitecektir.

ETKİNLİK PROGRAMI

30 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE

08:00 – 21:00 Saatleri arası katılımcıların kayıtlarının alınarması ve kamp alanı hazırlıkları.

31 AĞUSTOS 2018 CUMA

Salda Gölü etrafı toplam parkur 34 km, kolay zorlukta, yolun yarısı toprak ,yarısı asfalt.

08:30              Kahvaltı

09:30              Tur hazırlıkları

09:40              Tura başlama

13:00              Doğanbaba Plajında Öğle Yemeği

14:00              Tura başlama

17:30              Kamp Alanına varış

01 EYLÜL 2018 CUMARTESİ

Eşeler Dağı tırmanışı toplam parkur 36 km, zor parkur, yolun büyük bir çoğunluğu toprak yoldur, dağ bisikleti için uygundur.

08:00              Kahvaltı

09:00              Tur Hazırlıkları

09:10              Tura Başlama

13:00              Eşeler Dağı Salda Kayak Merkezi Öğle Yemeği

14:00              Tura Başlama

17:30              Kamp Alanına Varış

02 EYLÜL 2018 PAZAR

Serbest Zaman

08:30              Kahvaltı sonrasında çevrenin ve doğanın tadını çıkarın.

13:00              Ayrılık vedalaşma

– Rota üzerinde görevli arkadaşlar ve işaretlemeler ile yönlendirme sağlanacaktır. Rotaların büyük bölümü Asfalt yol olup çok az bir kısmı stabilize yoldur. Parkurlar, Dağ ve Şehir bisikletleri için uygundur.

– Katılımcıların hareket saatleri, sapaklar vb. konularda genel tur programına uygun hareket etmeleri ve seyir sırasında tur rehberlerinin uyarılarına uymaları zorunludur.

– Katılımcıların yağmur ihtimaline karşı mevsim koşullarına uygun giysi ve ekipmanları ile gelmeleri, önerilir.

– Katılımcıların bisikletle güvenli sürüş konusunda deneyimli olmaları gereklidir. Kask vb. kişisel koruyucu tedbirleri almaları zorunludur.

– Katılımcıların için ek araç tur boyunca destek ve takip hizmeti verecektir. Yol boyunca içme suyu desteği sağlanacaktır. (çevre temizliği ve pet şişelerin çevreye atılmaması önemle duyurulur.)

– Turun genel hizmet kalitesi ve katılımcı memnuniyeti hassasiyetleri dikkate alarak kontenjan 100 kişi ile sınırlandırılmıştır.

– Festival organizasyonu Burdur Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından yapılmaktadır, katılımcı payı kişi başı 175,00 TL’ dir, katılım payı dernek adına açılmış olan  IBAN NO: TR68 0006 4000 0013 1001 5057 42 yada TC. İş Bankası Burdur Şubesi 3100 – 1505742 nolu banka hesabına BAĞIŞ olarak yatırılacaktır.

– Katılım ücretini yatıran katılımcılar kesin kayıtlarını yaptırmış olacaklardır.

– FESTİVAL BAŞVURU FORMU İÇİN  : http://www.burdurbisikletdernegi.com/festival-basvuru-formu/

– Kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra ücret iadesi olmayacaktır, festivale katılım sağlanamaması durumunda ücret iade edilmeyecek ancak forması adresine gönderilebilecek ya da bildirilecek başka bir katılımcı ile yer değişimi yapılabilecektir.

Dosya halini incelemek için TIKLAYINIZ

İLETİŞİM BİLGİLERİ