Durgun Sulara Yolculuk Bisiklet Festivalinin Ardından

Burdur Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği olarak; 18 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Korunan Alanlara Yolculuk (Durgun Sulara Yolculuk) Bisiklet festivalimize Ülkemizin çeşitli illerinden 187 katılımcı kayıt yaptırmış ve bunlardan 158 kişi festivalimize iştirak etmiştir.
Bu festivalde; Burdur Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği olarak öncelikli görevimiz, katılımcıların festival süresince ve tur esnasında daha önce belirlenen rota da güvenli bisiklet sürüşlerini sağlamaktı. Görevli arkadaşların üstün çabaları ve siz değerli katılımcıların uyumlu davranışları neticesinde hiçbir kazaya sebebiyet vermeden turu ve festivali tamamlamış olmamız bizim en büyük ödülümüz oldu.
Her ne kadar aylar öncesinden hazırlandığımız bir program olsa da derneğimizin dışında gelişen bir takım sorunlardan dolayı ufak tefek aksaklıklar her festivalde olduğu gibi bu festivalde de oldu.
Hava koşullarının olumsuz bir şekilde seyir etmesinden ötürü kolay parkurlar zor parkura dönüştü. Bu durumu anlayışınıza bırakıyoruz.
Burdur Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği olarak, Bu festivaldeki diğer amacımız ise bölgemizde yapılabilecek bisiklet turlarının rotalarını siz değerli katılımcılarımıza göstermekti. Bunu sağlayabildiysek ne mutlu bizlere.
Davetimiz üzerine memleketlerinden kalkıp ilimize (Burdur’umuza)gelen tüm katılımcılara canı gönlümüzden ne kadar teşekkür etsek azdır. Lütfen kabul ediniz.
Tur boyunca siz değerli katılımcılarla birlikte pedal çeviren görevli arkadaşlarımız. Engin tecrübelerinden yararlandığımız Hüseyin Şenol’a
Güler yüzlülüğü ve sevecen tavırlarıyla siz değerli misafirlerimizi karşılayan, onları yönlendiren Olgun Aşçı’ya ve Şerafettin Kılınç’a
Festival süresince ve tur boyunca sizin güvenliğinizi sağlamak üzere yancılık görevini yürüten Mehmet Sağdıç’a, Ali Akın’a, Serif Demirdağ’a Hüseyin Özdemir’e ve Bodrum’dan kalkıp festivalimize katılan İlker Ünal’a
Kamp malzemelerimizin araca yüklenmesinde onların gidecekleri yere düzgün bir biçimde ulaşımını sağlayan Abdullah Yıldız’a, Osman Eren Oğukan’a ve Bahadır Tutuş’a
Her an her yerde bulunan, festivalin her anını yakalayıp güzel anları ölümsüzleştirerek hatıralar bırakan festivalin fotoğrafçısı Muhittin Demirdağ’a
Teknik destekleri ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan her festivalimize koşa koşa gelen Vulpes Vulpes (Gökay)’a
Motorize olarak bizi yol boyunca takip eden destek veren Ali Onurlu’ya Mehmet Ali Yeşilyayla’ya
Bu festivalde sponsor olarak destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına,
Ve Derneğimizin cefakar üyelerine,
Sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
DERNEK YÖNETİMİ
AHMET MEN, ALİ AKDAĞ, ZİYA KIYAK, MUAMMER BOZKURT, İBRAHİM DANACI, HÜSEYİN ŞENOL, VAROL ALTUĞ, ERSAN BERBEROĞLU